Heb jij dat ook wel eens dat het in een gesprek met anderen, ineens stil valt, dat je het idee hebt dat de ander niet luistert naar wat je zegt? Herken je dit, dat je het idee hebt dat jouw kind ergens mee zit, maar je er de vinger niet op kunt leggen? Slaapt jouw kind slecht, of heeft het boze buien?

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs, coach ik kinderen, studenten en volwassenen.

Ook geef ik workshops en kortdurende trainingen NLP. 

NLP staat voor Neuro (brein) Linguïstisch (taal) Programmeren (overtuigingen veranderen). NLP zorgt voor een andere kijk naar jezelf en naar de ander. Het is een communicatie en verander methodiek. 


Kortom: Ik wil een stukje rust creëren, een stukje persoonlijke aandacht geven, om zo kinderen en volwassenen meer tot zichzelf te laten komen. 

Zodat ze in hun kracht komen te staan, bij hun roots komen. Als je immers goed in je vel zit, de basis goed is, gaat alles zoveel makkelijker!

 

Waardoor blijf jij in balans? Zijn jouw kinderen in balans?

Doe jij wat jou gelukkig maakt? 

Roots for Happiness is een eenmansbedrijf dat in 2018 is opgericht en zich voornamelijk richt op coaching. Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar geluk en vervulling in het leven. Met mijn workshops en coaching sessies help ik volwassenen en kinderen om zichzelf verder te ontwikkelen en hun passies na te streven.  


Mijn doel is om jou te ondersteunen bij het vinden van jouw geluk en het creëren van een leven waar je blij van wordt.