Roots for Happiness

Jouw adres voor persoonlijke groei en ontwikkeling!  

 Wie ben ik?

Ik ben Monica Luttikhuis, 40 jaar, gehuwd en moeder van drie kinderen, woonachtig in Denekamp.


Doe jij dat waar je energie van krijgt?
Zijn jouw kinderen echt gelukkig? Komen ze tot bloei?

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Pabo en ben ik begonnen met het lesgeven aan kinderen in de basisschool leeftijd. Naast mijn werk heb ik meerdere studies en cursussen gevolgd, dit om meer kennis te vergaren en om de kinderen nog beter te kunnen laten worden wie ze willen zijn. Ieder kind is immers uniek en verdient het om op zijn eigen niveau/ interesse onderwijs te krijgen.

Ik ben gaan kijken naar wat voor mij belangrijk is, namelijk de kinderen, de ouders, collega's en de mensen om me heen. 

Iedereen is uniek en heeft zorg en begeleiding op maat nodig, of dit nu een ouder, een kind of een collega is. 

Mijn wens is  om mijn kennis te delen en op deze manier ook het leven voor de ander een beetje mooier  maken. 


Weet jij wat jouw roots zijn?
Neem vrijblijvend contact met mij op.