Roots for Happiness

Jouw adres voor persoonlijke groei en ontwikkeling!  

Wat doe ik?

Wat kun je van mij verwachten:

·     Coachen van:

           -      Kinderen

           -      Volwassenen

           -      Studenten

·     Huiswerkbegeleiding basisschoolleerlingen

·     Workshops NLP

             - kennismaking

             - verdieping

·     Korte trainingen NLP

·     Begeleiding van kinderen met een PGB


                              Sta jij met beide benen op de grond en weet je wat je wilt?


Op dit moment verzorg ik workshops NLP voor collega's in het onderwijs. NLP is een mooie tool, it’s a way of life. Hoe mooi is het om iets moois te delen met mensen die dezelfde passie hebben als ik, namelijk onderwijs. Even weer met beide benen op de grond staan en kijken hoe het ook kan.

Deze workshops verzorg ik ook voor studenten van de PABO.

Ik werk op dit moment drie dagen in de week op school. Dit blijf ik doen om contact te houden met de werkvloer, de kinderen, collega’s en ouders. Als coach ben ik met kinderen aan het werk die het niet zo makkelijk hebben op school. Niet zo makkelijk omdat ze bijvoorbeeld moeite hebben met de lesstof, niet lekker in hun vel zitten, dat beetje extra aandacht nodig hebben waar ze recht op hebben en waar binnen het onderwijs (de reguliere lestijd) geen tijd voor is.